Gure sukaldari ospetsuenek euskal gastronomia onena ezagutzera gonbidatu nahi zaituzte.

 

JUAN MARI ARZAK

juan-mari-eta-elena-arzak
Arzak, sukaldarien laugarren belaunaldiarekin, euskal sukaldaritzaren handienen artean dago, inolako zalantzarik gabe. Ezagutu Juan Mariren eskutik bere jatetxea, bere txokorik gogokoenak eta bere ikuspegi gastronomikoa. GEHIAGO JAKITEKO
 

MARTÍN BERASATEGUI

martin-berasategui
Euskal sukaldaritzak mundu osoan duen ordezkaririk handienetariko baten ibilbidea ezagutu. Martínek bere mundua aurkezten dizu eta gomendioak emango dizkizu euskal sukaldaritzarekin are gehiago goza dezazun. GEHIAGO JAKITEKO
 

VÍCTOR ARGUINZONIZ

victor-arguinzoniz
Mundu osoan ezaguna den txingarreko sukaldaritzarengatik da oso ezaguna. Bere jatetxera gonbidatu dizu Víctorrek eta bere platerak sortzeko diseinatu dituen tresnak erakutsiko dizkizu. GEHIAGO JAKITEKO
 

PEDRO SUBIJANA

pedro-subijana
Mundu osoan ezaguna da Pedro Subijana, euskal sukaldaritzaren protagonista nagusietako bat. Hurbildu zaitez eta ezagutu ezazu bere jaioterria, Donostia, bere ibilbidea eta bere aholkuak. GEHIAGO JAKITEKO
 

ANDONI ADURIZ

andoni-luis-aduriz
Andoni Aduriz euskal sukaldari apartaren ezaugarririk nabarmenenak haren sukaldaritza teknikoa eta sormen handikoa dela dira. Ezagutu itzazu bere plater berriak, botanikarengatiko eta arta plastikoengatiko duen pasioaren ondorioz sortu dituenak. GEHIAGO JAKITEKO
 

HILARIO ARBELAITZ

hilario-arbelaitz
Arbelaitz gastronomiaren eboluzioan erreferentetzat hartzen da. Berarekin ezagutu bere sukaldaritza, modernoa bada ere, tradizioa eta euskal baliabideak nahasten dituena. GEHIAGO JAKITEKO
 

JOSEAN ALIJA

josean-alija
17 urtekin Josean Alija sukaldean sartzen hasi zen eta Leongo Ostalaritzaren Eskola Munizipalan pasatuz gero Martin Berasateguirekin eta Ferran Adriàrekin lan egin zuen. 2011an, Nazioarteko Gastronomiaren Akademia Prix du Chef de l’Avenir-a eman zioten GEHIAGO JAKITEKO
 

ENEKO ATXA

eneko-atxa
Atxak bere ama eta amonaren sukaldetza tradizionalaz erakarrita hasi zuen bere ibilaldia. Leioan ostalaritza ikasi eta gero Marin Berasategui eta Andoni Adurizekin lan egin zuen, hau bide berriak miatzatzeko balio zion. Bide hauek bere proyektu pertsonalean amaitu zuten: Azumerdi jatetxean. GEHIAGO JAKITEKO


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. CERRAR