Alvaro Garcia Ruiz, superenduroko Ivan Lopez XVII. Oroimenaren irabazlea

Gontzal Riancho Muskizko zinegotzia eta Gualber Atxurra Petronorren Erakunde Harremanetako teknikaria, Alexander Hidalgo, Alvaro Garcia eta Jon Otamendi irabazleekin.
Alvaro Garcia Ruizek, aurten ere Petronorren dirulaguntza izan duen, superenduroko Ivan Lopez XVII. Oroimena irabazi zuen larunbatean, Kobaronen (Muskiz).

Enduro eta krossa konbinatzen dituen eta pilotuaren trebetasuna erakusten duen, superenduroko Ivan Lopez XVI. Oroimenean izena emandako 14 pilotuetatik 12k hartu zuten parte, hainbat oztopoz (gurpil, edukiontzi, gune natural, etab.) betetako ibilbidea, 6 pilotuetako bi taldeetan, eginez.

Jardunaldia lasaitasun osoz eman arren, ekaitza hasi zen berreskurapen eta finala baino lehen. Azkenean final bakarra egin zen, 9 pilotuekin, sailkapena honela geldituz:  Alvaro Garcia Ruiz txapeldun, Alexander Hidalgo Garcia bigarren eta Jon Otamendi Galardi hirugarren.