Jokin Lizeaga eta Montse Vazquez, Mello Sariaren II. edizioaren irabazleak

Jokin Lizeaga eta Montse Vazquez irabazi zuten, igandean, Mello Sariaren, Muskizko mendietatik egiten den 25 kilometroko ibilbidearen, II. Edizioa.

Guztira 624 pertsonek, Muskizko 218, parte hartu zuten, igandean, Mello sariaren bigarren edizioan. Zale eta profesionalentzako froga hau oinez edo korrikan egin ahal zen.

Lasterketaren sailkapenei dagokienez, gizonezkoen mailan Jokin Lizeaga izan zen helmuga zeharkatu zuen lehena, ondoren Imanol Goñi eta Javi Olabarria, iazko irabazlea, iritsi ziren. Emakumezkoen kasuan Montse Vazquez, hirugarren 2012an, izan zen txapelduna, Sandra Sevillano eta Maider Callejaren aurretik. Begoña Romo Petronorren Kanpo Harremanetako arduraduna zenbait trofeo emateaz arduratu zen.