Ehun bat korrikalarik parte hartu zuten atzo Muskizko Lau Urrats Txakurtrail lasterketan

Marcos Santiago, Iñigo Zarate eta Pedro Etxeberria, lasterketan sailkatutako lehenengo hiru korrikalariak.
Euriari, hotzari eta txingorrari aurre eginez, ehun bat korrikalarik parte hartu zuten atzo Muskizko Lau Urrats Txakurtrail 2021 lasterketan, Euskadiko Kanikross Ligarako proba puntuagarrian. Iñigo Zaratek eta Oihana Agirrek irabazi zuten lasterketa.

Proba Lau Urrats udalerriko elkarteak antolatu zuen, Muskizko Udalarekin eta Amarok-ekin lankidetzan, eta Petronorren babesa izan zuen. Muskizko Ikastolaren eta Mello mendiaren magalaren artean egin zen lasterketa, eta azken trazatuan Acaciaseko Glorietatik ere igaro zen. 8 kilometroko ibilbidea eta 300 metrotik gorako desnibela izan zuen. Ondoren, 4 kilometroko lasterketa herrikoia ere egin zen.

Gizonezkoetan Iñigo Zarate (Amarok) portugaletetarrak irabazi zuen, 33 minutu eta 48 segundoko denbora eginda. Bigarren Marcos Santiago (Amarok) sailkatu zen.

Emakumezkoen kasuan Oihana Agirrek irabazi zuen, kronometroa 43 ‘eta 03’ ‘segundoan gelditu zuen Sandra Jimenezi (Amarok) minutu eta 36 segundoko aldea ateraz.